Cirkus Merano til Melbu 21. mai

I følge programmet kommer Cirkus Merano til Melbu den 21. mai, og det er som vanlig på grusbanen at cirkusteltet blir satt opp.

Forestillingen starter klokka 18. Da får du møte en lang rekke spennende artister, som har hele verden som arbeidsplass:

ADRIANA FOLCO ALTHOFF  MED ELEFANTENE BABA OG SHARON
De to “damene” var knapt årsgamle da de kom i familien Folcos eie og ble oppdratt som familiemedlemmer. Forholdet mellom Adriana og hennes to tungvektere er preget av gjensidig respekt og en kjærlighet som har fått vokse og gro gjennom hele oppveksten. Et klassisk cirkusnummer og et “must” for enhver forestilling

DUO STAUBERTI  UTROLIG PERCH-BALANSE
For tredje gang på førti år opptrer en ny generasjon Stauberti i Meranos manesje. De første fra den tsjekkiske artistfamilien var besteforeldrene til dagens artister. Deretter var foreldrene her, og nå er turen kommet til søsknene Enrica og Dimitr. Et utrolig artistnummer der de både balanserer med perch på monosykkel og sjonglerer. Samtidig!

ROBERT LAGRONI  KRAFTPRESTASJON PÅ MOTORSYKKEL
Robert Lagroni sørger for en av forestillingens mange kraftprestasjoner. Moderne rytmer, kostymer og ikke minst: motorsykkelen, gjør dette håndstandsnummeret til en favoritt hos de unge.

TRIO STOIAN  AKROBATIKK PÅ RUSSISK STANG
Unik kroppsbeherskelse får vi servert av de unge rumenerne i Trio Stoian. Den unge kvinnen i truppen viser en rekke utrolige trick på stangen, eller «barren», som det heter på fagspråket, med bl.a. trippel salto. Trio Stoian tok sølvmedalje ved den ungarske Cirkusfestivalen i januar i år.

DUO RAPOLLI  TEMPOSJONGLØRER
Baller og kegler flyr gjennom lufta når tsjekkerne Rapolli viser sine kunster i manesjen. Her er det futt, fart og presisjon!

HELENA JOOVA  MED SIN LILLE HUND
Her kan man virkelig snakke om kjærlighet mellom hund og eier. Man blir nesten rørt når unge Helena og hunden leker seg med akrobatiske krumspring i manesjen.

GIN & TONI  MED NYE KLOVNESTREKER
De russiske klovnene Gin og Toni ble mega populære i fjorårets Meranoforestilling. Nå er de tilbake med flere kreative og festlige krumspring som både kaller på latter og en liten klump i halsen i blant. Toni kan med rette kalles mannen med gummifjeset»…

DUO LUMEI  LYNRASKE KLESSKIFT
Raskere enn du rekker å blunke har de bulgarske artistene byttet klær fra ytterst til innerst. Fra spreke Flamencodrakter via moderne kort-kort og til ballsalens mestere. Utrolig!!!
VIOLETTA OG JAN SZEIBE  FESTLIG HUNDEREVY
Hundene til det polske ekteparet Szeibe ser ut til å storkose seg der de tumler seg rundt i manesjen i munter lek. Ikke alle er helt lydige, heller, noe som bare er sjarmerende.

AMEDEO FOLCO JR. ØRKENENS STOLTE KARAVANE
Som niende generasjon i to av Europas ledende cirkusfamilier har 15 år unge Amedeo jr. vokst opp sammen med sine firbeinte venner. I år har han med seg fire kameler og tre dromedarer, som majestisk skrider rundt i Meranos manesje.

ENRICA STAUBERTOVA  HÅRREISENDE HÅRHEISING – MED SJONGLERING
Et bokstavelig talt hårreisende artistnummer, der unge Enrica lar seg heise opp etter hårrøttene mens hun sjonglerer med både armer og bein. Her nytter det ikke med hårsårhet…